Yli 60 vuotta alalla toiminut perheyritys

Kuljetuspalvelut Kauhajoelta
koko Suomeen

Kuljetus Kauppila tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut Kauhajoelta käsin koko Suomen alueelle. Olemme yli 60 vuotta alalla toiminut pohjalainen perheyritys. Teemme kappaletavarakuljetuksia, nosturikuljetuksia, maatalousalan tuotteiden kuljetusta ja paljon muuta. 

Oli kyseessä autotallin tai piharakennuksen rakennustarvikkeet, vilja- tai apulantakuormat, me hoidamme kuljetukset  aikataulutusten mukaan. Yrityksemme ammattitaitoiset kuljettajat ja laadukas kalusto ovat lyömätön yhdistelmä, kun kaivataan luotettavaa kuljetuspalvelua.

Palvelemme mielellämme erilaisia asiakkaita

Kuljetusliike yksityisille ja yrityksille

Kuljetuspalvelumme vastaavat monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Kalustostamme löytyy kippiautot esimerkiksi viljakuljetuksiin tai nosturiautot kappaletavaroiden kuljettamiseen. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:

 • yksityiset ihmiset
 • maatalousyrittäjät
 • rakennusliikkeet
 • yritykset
 • ammatinharjoittajat

 

Palvelemme mielellämme erilaisia asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta.

Tarjoamme monipuoliset kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelu tarpeen mukaan

Olemme yli 60 vuotta alalla toiminut pohjalainen yritys ja ymmärrämme hyvin erilaisten asiakkaiden tarpeita. Kuljetusalalla on tärkeää hoitaa kuljetukset huolellisesti ja ajallaan, aina noutopaikasta päätepisteeseen saakka, yhdessä sovittujen aikataulutusten mukaan. Teemme kuljetuksia sopimuskuljetuksina tai yksittäisinä kuljetuskeikkoina asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme monipuoliset kuljetuspalvelut, kuten:

 • kappaletavarakuljetukset
 • nosturikuljetukset
 • maatalousajot
 • viljakuormat
 • lannoitekuormat
 • sopimuskuljetukset


Meillä on käytössämme laadukas kalusto, jolla onnistuu monenlaiset kuljetukset. Oli kyseessä viljakuorman kuljetus kuivurilta tehtaalle tai apulantakuorman tuominen tilalle, kippi- ja nosturikalustomme taipuu niihin helposti. Teemme myös monenlaiset kappaletavaran kuljetukset.

Maineemme perustuu luotettavuuteen

Luotettava kuljetusliike

Monella alalla tarvitaan täsmällisiä kuljetuksia. Aikataulutetut kuljetukset vaativat huolellisuutta ja aikataulussa pysymistä. Pahimmassa tapauksessa voi käydä niin, että työmaa- tai muut hommat seisovat, kun tarvittavat tuotteet tai tavarat eivät ole löytäneet ajoissa paikalle. Me ymmärrämme, että asiakkaalle aika on rahaa ja hoidamme meille annetut kuljetukset huolella ja täsmällisesti, jokaisella kuljetuskerralla. Ammattitaitoiset kuljettajamme suoriutuvat kuormien lastauksista ja purkamisista rivakasti, turvallisuutta unohtamatta. Maineemme perustuu luotettavuuteen. Me teemme jokaisella kerralla sen mitä on luvattu, yhdessä sovitun mukaisesti.

Kaipaatko luotettavia kuljetuspalveluita? Ota yhteyttä!